Emerald green

Lei: 99,00   Lei: 64,99

   
Sweety green
sweety green

Lei: 99,00   Lei: 64,99

   
Natural green
Natural green

Lei: 99,00   Lei: 64,99

   
Blends green
blends green

Lei: 99,00   Lei: 64,99

 

 

Recenzii

*****

eu am ochi verzui albastrui mi sar potrivi cei verzi sau albastru anchis aveti? Raspuns: va reoomand 'natural green'. SUnt foarte frumoase, si sunt si la reducere. Sarbatori fericite.

*****

se potrivesc lentilele natural green pe ochi caprui? adica acopera tot? si lentilele sunt prevazute cu ceva solutie sau suport? sau daca nu unde pot fi tinute seara ca ma gandesc ca nu poti dormi cu ele si daca trebuie curatate Optistore: Draga Geo, lentilele 'natural green' merg bine doar pe ochi caprui deschis. Daca aveti caprui inchis, va recomand 'blends green' sau 'emerald green'. Pretul lentilelor nu include solutie, si suport. Acestea le puteti comanda separat aici http://www.lentiledecontact.org/accesorii/. Lentilele trebuie scoase de pe ochi seara si pastrate in suportul cu solutie pana a doua zi. Pentru alte nelamuriri ne puteti contacta oricand telefonic. O zi minunata sa aveti!

***

cat timp pot sa le port ? Optistore: maxim 12 luni de la desigilare.

*****

pentru ochi caprui merg bine lentilele Blends green? si cat timp rezista aceste lentile Optistore: Draga alex, merg foarte bine. Lentilele sunt pt 12 luni. O zi superba!

*****

eu am ochii caprui si mi-as dori sa comand lentile albastre si lentile verzi dar care ar iesii in evidenta m-ai bine? Optistore: Daraga Roxana, lentilele din gama 'sweety' sunt cele mai intense, le puteti comanda. Sau ceva mai putin intense 'true sapphire' si 'emerald green'- sau paote cel mai bine e sa luati o pereche din gama 'sweety' si o pereche din celelalte amintite. Va dorim o zi minunata!

*****

E uimitor cat de natural arata, chiar si lentilele cu contur negru. :) Emerald green sunt preferatele mele: verde deschis, natural, care acopera bine si ochii caprui. Super!:D

Lentile de contact verzi
Daca ne gandim la natura si la frumusetea ei, dorim sa va oferim lentilele de contact cu cele mai frumoase nuante de verde. Deoarece unii dintre noi preferam  culorile aprinse iar altii prefera o culoare mai naturala, lentilele pe care vi le punem la dispozitie satisfac preferintele fiecarei personae si va ofera un plus de farmec. Culoarea verde este si culoarea smaraldului, asadar purtand aceste lentile ochii dumneavoastra vor fi asemeni unui smarald. Daca v-ati dorit sa aveti ochii verzi insa natura nu v-a inzestrat sa aveti acesta frumoasa culoare acum aveti ocazia de a alege nuanta pe o doriti si care bineintele vi se potriveste cel mai bine.

 Purtati lentile de contact verzi in orice moment al zilei si la diferite evenimente si cu siguranta acei ochisori ca doua smaralde vor atrage privirile si admiratia tuturor si vor fi iubiti de toata lumea.

Comandati-le cu incredere

În curs de procesare...